BEMUTATKOZÁS

A korábbi  Fit 4 You Fitness Stúdió helyét, a 2022-es évtől kezdődően új környezetben és megújult névvel az OPEN FITNESS veszi át a sportolni vágyó vendégei részére.

Az edzői gárda magas szintű szakmaisága, odafigyelése és a kellemes baráti hangulat továbbra is megmaradt. Folyamatosan bővülő csoportos óráinkon, több mint 20 féle óratípus közül lehet választani, hogy a mozgás öröme 1-101 éves korig mindenki számára elérhető legyen!

A megújulás a külső és belső terek változását is érintette. A konditerem felkerült a felső szintre, ahol tágas, több mint 400 m2-en klimatizált és profi légtechnikával rendelkező, tükrökkel felszerelt, valamint 80 féle kondigéppel és mágneszáras öltözőszekrényekkel ellátott helység került kialakításra. A GYM részen hölgy vendégeinkre is gondoltunk, ezért nekik külön konditermet alakítottunk ki, a hölgyek által közkedvelt gépekkel. 

Külön ki szeretnénk emelni konditermi egyedi nyitva tartásunkat, hogy az edzésélmény a hét minden napján éjjel-nappal 0-24 h-ban elérhető legyen.

A belső térben lévő recepciós pult is kibővült, ahol kollégáink bármilyen kéréssel kapcsolatban továbbra is szíves rendelkezésükre állnak.

A külső térben felújított zárt, tágas parkoló és egy kültéri terasz helyiség biztosít lehetőséget az ellazulni vágyó vendégeinknek kávéval vagy frissítőkkel. A teraszunkon lehetőség van nyitott szabadidősportok végzésére, illetve a gyermekek számára is kialakítottunk egy játszóteret.

Szeretettel várunk mindenkit a közösségünkbe, aki szeretne egészségesebbé és kiegyensúlyozottabbá válni a fitness által.

 

Üdvözlettel:
Major Péter
Tulajdonos