Biró Tibor

Már egész kis koromban megismerkedtem a sport világával, nagyon sokat ki is próbáltam mielőtt rátaláltam életem első – mérföldkövének számító – edzésére a kajakra. Közel 6 évet töltöttem el ebben a világban, megismerkedtem a “kondizás” alapjaival, ami akkoriban inkább a crossfit-re hasonlított. Itt nyertem meg életem első diákolimpiáját amire azóta is nagyon büszke vagyok mert rengeteg időt és energiát áldoztam bele.

Ezt a sportot abbahagyva megint csak keresésbe fogtam ezután kezdtem el elmélyedni a konditerem világában. Nekem ez nagyon üres és vontatott volt, szerettem volna érezni azt a fáradságot, amit egy kemény kajak edzés után éreztem, ezért elkezdtem ötvözni a magas intenzitású edzést a súlyzóssal, aminek eredményeképp rátaláltam a ma már általam legjobb edzésmódszernek tartott CROSSFIT-re. Ennek a nevében is benne van, a “kereszt” szó, ami magába foglalja szinte az összes edzésmódszert melyet egymással keresztezve ismertet meg, az súlyemeléstől kezdve a magas intenzitású edzés – akár HIIT, TABATA a gimnasztikán át a saját testsúlyos edzésekig szinte mindent megtalál benne az ember. Mindegy mi a célod az odaadással, áldozattal és persze egy jó útmutató edzővel megvalósítható.

 Ebben szeretnék segíteni neked az edzés, amit biztosítani fogok izzasztó lesz és nehéz, de a célodat csak is a legnehezebb úton fogod elérni, ami a kitartásod 120%-át fogja elkérni. 

Egy utolsó mondattal zárom a monológomat:

“A kompetenciámat kizárólag a hatékonyságom határozza meg” – ez az, amiben én hiszek.

Várlak a megadott elérhetőségeken, ha te is hasonlóan gondolkodsz.

Tel.: +36 70 315 1750

Facebook: https://www.facebook.com/tibiro25