Hegedűsné Balogh Szandra

Balogh Szandra vagyok és egy rövid történetet szeretnék elmesélni Neked egy duci lányról, akit gyermekkorában sokat csúfoltak. A kislányt folyamatosan sportolni vitték a szülei, ennek ellenére mégsem találta meg azt a mozgásformát, ami boldoggá tette volna. Majd hosszú évekkel később, amikor ez a kislány felnőtt, belecsöppent a modell világba és stylist szakmába. Ekkor a  testsúlya kevesebb mint 50kg volt és már a “túlzottan vékony nők” csoportját erősítette.

Ez az időszak 20 éves koráig tartott. Akkor fogalmazódott meg benne a végső elhatározás. Ő maga döntött úgy, hogy elkezd sportolni és egészségesen élni. Annyira megkedvelte ezt az életvitelt, hogy azóta a sportolás, élete egyik legfontosabb részévé vált.  Büszke arra, hogy mostanra 3x-os Kettlebell Országos Bajnok és büszke minden egyes vendégére, akinek ez idáig segíthetett a céljai elérésében. 

Biztosan kitaláltad már, de ez a lány én vagyok! 🙂

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk és Neked is segíthetek elérni a sportolás és egészséges életmód által kitűzött céljaidat. Én hiszem, hogy meg tudod csinálni! 

És Te?!;)

2020ig élsportolókét edzettem!

Ezek után fogalmazódott meg bennem, hogy szeretnék màsoknak is segìteni céljaik elérésében!

Így ezen év elejétől fogadtam vendégeimet személyi edzés keretein belül!

Mindig kellenek új célok melyeket szeretnénk elérni!

Így elkezdtem több tanfolyamot is: a hevederes gravitációs tréninget, gerinc tréninget, fascia tréninget, ezeken felül stretching és ellazulàsi technikàkat tanulni!

Aztán a Pre-Postnatál képzés elvégzése utàn szeretnék segíteni a várandós és szülés után lévő hölgyek speciális igényeinek megfelelően segíteni!

Várlak bármelyik óratípusomra vagy személyi edzésemre sok szeretettel 🙂

Tel.: +36305905045

Facebook: Hegedűsné Balogh Szandra

Instagram: szan.dra