Püspöki Petra

A sport gyermekkorom óta az életem része. Számos sportágba belekóstoltam, mint például az atlétika, kosárlabda. Végül a fitness-nél ragadtam le 17 évesen, ami örök szerelem számomra. 6 éve versenyzem is. Versenyzői éveim alatt rengeteg tapasztalatot szereztem az emberi test működéséről, legyen az edzés vagy étkezés. Egyre inkább elkezdett érdekelni, hogy mi miért történik a szervezetben. Közben elvégeztem a Weider Professional Fitness Trainer képzését. 2011-tõl volt lehetőségem személyi edzéseket tartani. 

Úgy gondolom, hogy egy jó edzőnek fel kell ismerni kinek mire van szüksége és a képességekhez mérten megszerettetni azokkal is a mozgást, akik esetlegesen egész életükben nem foglalkoztak ezzel, viszont most elhatározták, hogy az egészségük fontos!

Rengeteg embertípussal találkozom, mindenkivel másképp kell kommunikálni, másképp kell edzést tartani és más ütemben lehet eredményeket elérni! Ha valami nem komfortos egy edzésen, akkor az többet árt, mint használ és akkor azokra a feladatokra igenis alternatívát kell találni.

A sport megtanított arra, hogy mindent el lehet érni, csak elhatározás és akarat kérdése és ezt szeretném átadni a vendégeim számára is.

Ha hiszel valamiben és teszel érte, akkor a munka előbb vagy utóbb kifizetődik! Ha te is szeretnél megtanulni biztonságosan mozogni és egészségesebb teljesebb életet élni, akkor csak az elhatározásod és a kitartásod kell, a többit együtt megvalósítjuk, bármi is legyen a célod.

Tel.: +36305380161

Facebook: https://www.facebook.com/puspoki.petra

Instagram: https://instagram.com/puspoki.petra